DOLETNÁ 2008

V přípravách je letošní doletná a pevné datum bylo stanoveno na sobotu 22.11.08. Takže si to zase všichni zapište do kalendáře a nic jiného neplánujte! Sraz by byl na Pěčíně ve 13 hodin s PG výbavou. Pokud vyjde počasí, nejspíš zase uděláme soutěž v přesnosti přistání. 

S příchodem tmy by se opět provedl obřad – rozloučení s Termoskou. Takže všichni, kteří se s ním letos setkali (a těch bylo hodně), by mu měli zapálit svíčku a připít  z vlastní termosky. Navíc ti, kteří ho letos využívali (zneužívali), by se s ním měli rozloučit nějakým věcným darem – kyticí, věncem, flaškou (flaška s původním obsahem a více procenty alkoholu).

Po rozloučení bychom se přesunuli do již známé dačické restaurace Stadion, kde bude připravena večeře a pitiva, co hrdlo ráčí (samozřejmě vše za své). Následovat by mělo zhodnocení uplynulého roku a pak volná zábava s promítáním různých filmečků.

Ještě bych chtěl poprosit všechny, kteří by se nejspíš doletné zúčastnili, aby se co nejdříve zapsali do připraveného seznamu. Potřebujeme to minimálně týden předem hlavně z důvodu domluvení míst a večeří v restauraci, částečně i z důvodu přípravy zábavy. Předem všem děkuji za pochopení.

Případné připomínky a podnětné návrhy k letošní doletné pište buď do vzkazů nebo na e-mail. Sponzorské dary vítány!!               

A ještě pro připomenutí - DOLETNÁ 2007 - článeček s fotkama a video   nebo video z roku 2006


Doplněk - 20.11.08

V sobotu je sraz na Pěčíně ve 13 hodin za každého počasí a uvidíme, jak to dopadne. Zatím je to nejisté, dle objednávky by se ale odpoledne měl vítr zklidňovat.

 

V každém případě doma požádejte děti, ať vám zapůjčí nějakého dráčka, kdo nemá děti a případně mu chybí tento důležitý doplněk v domácnosti, má ještě možnost si ho zakoupit. Prostě i kdyby se létalo, uspořádáme drakiádu! Zatím máte ještě možnost potrénovat, cena pro vítěze za to stojí!

Na sobotu máme domluvené tři odvijáky, bude-li sníh, vemte si i lyže a jiná prkénka, povlekáme vás taky. Domluvené jsou i kajty. Teplé nápoje se budou připravovat na místě a buchty k tomu přivezeme. Máte-li chutnější, vemte je taky. Můžeme uspořádat ochutnávky. A nezapomeňte si i termosky na podvečerní obřad!

Vlasta

http://www.pgv.cz/