Den druhý.

V sobotu 29.10.11 ráno nás probouzí hromadný příjezd Němců a hlavně Poláků. Kemp se začíná rychle plnit, což znamená, že jestliže byl včera ve vzduchu chaos a těsno, tak dnes to bude dvojnásobné!

Startoval jsem před 12 hodinou. Poletoval jsem v klidu na svahu před kopcem, a když to začalo ve vzduchu houstnout, sebral jsem první stoupák, co jsem potkal,  zvedl  se a skočil na Malou Grappu. Zde už Míra točil stoupák, tak jsem se k němu připojil. Byl to krásný zážitek spolu točit stoupák ve stejné výšce. Prostě někomu věříte (a on Vám ) a pustíte ho blízko k sobě!  

Míra potom letěl zpět, a já jsem skočil na západní stranu Malé Grappy. Zde to sice bylo divočejší, ale dalo se vytočit o 70 m více. Když kolem mě začali brousit závodničky nepříjemně blízko, tak jsem to vzal nad přistávačku.  Zde jsem vletěl do stoupáku, tak abych neurazil Termosku, tak jsem ho musel točit. Stoupák měl snos ke kopci, kde se mi nepodařilo bezpečně prorazit  tu smečku  skoro pilotů, kteří jen čekali, kdo kde stoupá, a hned hurá nad něj. V těchto podmínkách jsem to po chvíli vzdal a radši přistál.  Tento let trval hoďku a půl a je ZDE

Večer pizzerie, větší večírek, a do stanu jsem se doplazil bůhvíkdy !

Pokračování příště.

Boeing
http://www.pgv.cz/