Dnes je úterý 20.3. ráno – briefing.

 

Počasí je tak napůl. Má se rozfoukat, ale i přesto pelášíme na start. Jedeme autobusem pod kopec a jako pokaždé se městnáme do malých aut, která nás vyváží na kopec. Dnes jedeme na stojáka.




Bavíme se focením.



Task komise plánuje pěknou trať, dlouhou 132 km. Na start fouká přes kopec. Není to nic moc. Jedno křídlo se po otevření okna vydává do vzduchu. Všichni ho se zatajeným dechem pozorujeme. Jsem ráda, že nejsem na jeho místě. Safety komise task ruší.




Balíme mazlíky zpátky do batohů, jedeme dolů a zpátky do De Aar.




Timon vymýšlí, že by se dalo svahovat na zadní straně De Aarského kopce. Rozdělujeme se na dvě skupiny. Skupina A (Alkoholici) jedou pro zásoby na večer. To je HoJaHo team. Skupina B (Baťůžkáři) berou baťohy na záda a ve slepé víře, že polítají, se škrabou na kopec.





Skupina A nakupuje sušené maso a pití za 400,- R. Nutno dodat, že tímto nákupem na sebe strhává pozornost místních alkoholiků.



Přijíždíme „domů“. Arnodl říká, že nemá smysl podnikat nic jiného, než se usadit u bazénu a zahájit párty. Není co řešit. Přivezené pivo, víno a různé míchané nápoje tlačíme do lednice. Pak se pohodlně usazujeme okolo bazénu...






Přijíždí sluncem vysmažená skupina B. Zchlazuje rozpálená těla v bazénku. K velké nelibosti jedné místní pilotky. Kluci trochu cákají.








Když je trávník okolo bazénu zalitý na týden dopředu a místní pilotka zahnána na strom, přemlouvajíc manžela, ať leze za ní, že Noe bral na svou loďku taky jenom páry, přestává to kluky bavit.



Pavel s Brábou perou velké prádlo a hází do gala i sebe.



K večeři dělá Arnold steaky. Jsou vynikající...






Opička, kterou včera přivezl Pavel ze svozu, se množí a tulí se k Petrovi a Brábovi. Je příjemný, vlahý večer a my se unaveni rozcházíme do svých pelíšků. Sice neletový, ale přesto bezva den....

Pokračování příště.

Jana K.
http://www.pgv.cz/