Jako každý rok, tak i letos v Dačicích pořádáme setkání padáčkářů s odhazováním a následným balením záložních padáků. Letos to bude v sobotu 15.2.2014 od 13 do 16 hodin opět ve stejné tělocvičně jako loni, předloni, předpředloni atd. Mapa je ZDE. Pokud má někdo chuť se s náma potkat, pokecat a případně si i přebalit záložní padák, máte příležitost. A vezměte si přezůvky.

To odhazování je důležité, jako vždy doporučuji si na to vzít i helmu, brýle a rukavice (jako při letu), ať to nedopadne jako na tomto videu.

Letos se to Tomášovi a Hance nehodilo, takže tentokrát na profesionální balení záložek máme přislíbenou účast od Šikece za AXIS.

Pokud někdo bude chtít na naší akci záložek předvést PG a PPG výrobky, budeme rádi. Máte to bezplatně! Přijďte!

Děti klidně vemte sebou - k miminům si přibalte chůvu, na ty malé a hodné sebou beru babičku na hlídání, větší se zabaví samy, o velké se starat nemusíme, a zlobivé pošleme na mráz, takže o všechny bude postaráno!

Po skončení akce je jako loni od 16 hod. domluvený sáleček v dačické útulné a oblíbené hospůdce Pivovarský dvůr u silnice mezi hlavním náměstím a obchoďákem Lídl (tam nechte auta) - mapa je ZDE. Letos tam mají i zvěřinové hody.

Na všechny se už těšíme.

Vlasta
http://www.pgv.cz/