Loni jsme slunovratové setkání začali o den dříve, letos o den později, protože v Rockhillu měli plno. Takže pozvánka byla na čtvrtek 22.12.16 od 18 hodin. Letos jsou u nás touto dobou pořádné námrazy a díky kalamitkám jsme občas i bez proudu.




Takhle to vypadá u nás v Peči a večer vyrážíme do Dačic.

 

Čistě náhodou na náměstí potkáváme místní ochotníky, kteří se připravují na představení živého betléma. Neváhám a než se stačili vzpamatovat, už si je organizuju na focení.




Letos nás tu zatím není moc, dorazí i další? Jirka B. se pro nemoc omluvil a Boeing nám ve vzkazech oznámil, že s někým odjíždí do Normy. Ovšem s kým, to už nenapsal a nikdo to nevěděl.





Letos se holky s cukrovím pěkně předvedly.






Laďa se mi pochlubil se svojí novou krosnou. Jak si dodělá papíry, hned prý se mnou vyrazí.



Téměř s hodinovým zpožděním dorazili i Daňhelovi. Já od Zbyňka dostal specielní propisku a on od Zuzky marokánky.



David mi dovezl služební foťák, který jsem si omylem nechal vyprat. Ani on ho už nerozchodil. :-(



Opět došlo i na bowling.





 

Čekal jsem, že nás bude víc. Michal zval zájemce do sauny a jelikož nedorazil, možná se tam všichni zasekli a ani nedali vědět. Letos nepřijel ani pan president, že by taky odjel s Boeingem?







Prodebatovali jsme kde co, jen bych tady připoměl, že v pátek 30.12. opět šlapeme na Javořici, záložky mám domluvené na sobotu 4.2. a Zbyněk domlouvá někdy v polovině února výlet do Prahy s návštěvou meteorologických stanic a letového řízení provozu. Držím mu palce, nebude to mít jednoduché.




Nakonec jsme si k vánočním svátkům popřáli to nejlepší a vyrazili k domovu.



Ještě pár fotek dačického náměstí.


 

Druhý den to po ránu vypadalo pěkně, skoro i letově.

 


Pěkné to bylo!

Vlasta
http://www.pgv.cz/