Stále po nás chtějí, ať nelétáme a raději zůstaneme na zemi. Jak výzvou z ministerstva dopravy, tak třeba tady.



A na FB se pak objevují například takovéto hlášky



A také třeba fotky z let minulých.



Občas to vypadá, že lidi už ani nevědí, co roupama dělat.



Takových vtípků je tam spousta a to je dobře.



I třeba jak se na čas zbavit dětí!



My u nás od té doby, co zavřeli školy, máme vnuka. Zatím je to dobré, některé návody ještě nevyužíváme, ale kdo ví? Když jsem s ním dělal úkol z matiky, kdy jsem musel vzpomínat na dělení trojcifernými čísly (zlatá kalkulačka!) a ještě to musel přizpůsobovat podle školního vzoru, to mne nikdo nevyfotil!



A tak vymýšlíme různé aktivity, když je to teď tak omezené. Ano, měl by mít na kole helmu, jenže ji zapomněli doma a my ji teď nikde nekoupíme, všude je zavřeno. Nemůžme koupit ani další věci na domácí zábavu, které jsme dříve nepotřebovali! :-(




Nedávno jsem na FB viděl krosnaře, jak si letí v obýváku před obrazovkou, odkaz je ZDE. No a chtěl jsem ho tedy trumfnout! Takže v sobotu 28.3. jsem za pomoci manželky a vnuka uskutečnil svůj plán.



Jirka mi to i nafilmoval, ale i když už mám hodně shlédnutí, tolik sdílení a komentářů zatím nemám.





Tohle jsem udělal na přání vnuka, chtěl video ukončit trochu drasticky, že to prý bude mít větší úspěch, ale nakonec jsme to tam nedali. Video na FB mám třeba ZDE a delší verzi na YouTube ZDE.



A v neděli nám dost foukalo, takže volba byla jasná.



A to nám to chtějí o dalších 30 dní prodloužit! Nebudeme z toho blbnout ještě víc? Pěkné hudební video o karanténě mají také ZDE.

Pěkné to bylo!

Vlasta
http://www.pgv.cz/