Jako každý rok, tak i letos v Dačicích pořádáme setkání padáčkářů s odhazováním a následným balením záložních padáků. Letos to bude v sobotu 2.2.2013 od 13 hodin opět ve stejné tělocvičně jako loni, předloni i před předloni. Mapa je ZDE. Pokud má někdo chuť se s náma potkat, pokecat a případně si i přebalit záložní padák, máte příležitost. To odhazování je důležité, doporučuji si na to vzít i helmu, brýle a rukavice (jako při letu), ať to nedopadne jako na tomto videu.

Na profesionální balení záložek máme opět přislíbenou účast od Tomáše Lednika – jejich stránky jsou ZDE, a článeček z naši loňské akce je ZDE.

A jak už psal Pavel L. - "Co tak udělat tam i slet různých vrtulníčků, letadélek a autíček, zkrátka všeho, co je na dálkové ovládání ;-) Určitě se toho sejde hodne ;-) A co tam vzít i paraglidový dorost, udělat tam PG školku :-) ".  Takže děti i hračky sebou, malé pak můžete pouštět v tělocvičně, větší venku (hračky!).

Po skončení akce máme domluvené místo tentokrát né v pizzérce, ale od 16 hod. v nové hospůdce u silnice mezi hlavním náměstím a obchoďákem Lídl (tam nechte auta) - mapa je ZDE. Na všechny se už těšíme.

Vlasta
http://www.pgv.cz/